Gourmetpaketet – smaka på Ystad

Upplev den vackra staden Ystad och njut av välsmakande måltider på Ystads bästa restauranger. Ystad har flera riktigt bra restauranger att erbjuda och vi på Backadal Gård har koll på de allihopa. Här finns alltifrån mysiga och charmiga restauranger med vällagad mat till nytänkande, innovativa och prisbelönta restauranger. Här finns tom en restaurang med utmärkelse från Guide Michelin. Vi ser till att ni får ett bord bokat på de bästa, så att ni får en minnesvärd upplevelse.

Från Backadal Gård är det 5 km in till Ystad. För att ni ska kunna ta er dit smidigt och även få njuta av det vackra landskapet på vägen dit, så ingår det alltid en cykel per person i Gourmetpaketet. På så sätt kan ni välja om ni vill cykla, gå, åka taxi eller ta bilen till Ystad. Några hundra meter bortanför Ystads stadskärna, så hittar ni även Ystads oändliga strand.

I Backadal Gårds Gourmetpaket ingår (bokas minimum 2 nätter):

  • Del i dubbelrum med eget badrum och välsmakande frukostbuffé med hembakat bröd
  • Lokalt (alkoholfritt) bubbel med något gott, fås vid incheckning
  • Cykel (vuxencykel, minst 3 växlar), hjälm, lås och cykelväska
  • Middagsbokningar på utvalda restauranger i Ystad (en för varje kväll). Endast bordsbokning (mat beställs och betalas på plats av gästen).
  • Utflyktsförslag för cykel i Ystad och omnejd
  • Rekommenderade gårdsbutiker med olika delikatesser

Välkommen med din bokning!


Dubbelrum de luxe – Rum 1
Detta dubbelrum är extra rymligt och med en dubbelsäng (180 cm bred). Rummet har många fina originaldetaljer kvar såsom bjälkar och till och med den gamla foderkrubban. I rummet finns också en liten sittgrupp. Detta rum har två fönster som vetter mot innergården.

Gourmetpaket från 1 350 kr per person och natt när ni är två som delar rum.

Dubbelrum de luxe / familjerum – Rum 2
Detta är det största rummet med en härlig soffgrupp, en dubbelsäng (180 cm bred) och en liten alkov med en våningssäng (80 cm bred). Här finns fyra ordinarie sängplatser. Sittgrupp med soffa och fåtölojer. Max 3 personer i detta rum (vuxna) vid bokning av cykelpaket. Hund/katt är välkommen (bokas som tillval) . Fönstret vetter mot grönskande fält.

Gourmetpaket från 1 200 kr per person och natt när ni är fyra som delar rum.

Dubbelrum – Rum 3 och 4
Dessa dubbelrum är 12-14 kvm med en dubbelsäng (160 cm bred). Fönstren vetter mot innergården.

Gourmetpaket från 1 200 kr per person och natt när ni är två som delar rum.

Dubbelrum / tillgänglighetsrum – Rum 5
Detta dubbelrum är extra rymligt och har en liten sittgrupp och en dubbelsäng (180 cm bred). Rummet är också tillgänglighetsanpassat i viss mån (kontakta oss för detaljer) och fönstret har utsikt mot grönskande fält. Hund/katt är välkommen (bokas som tillval). Här får extrasäng plats, så tre personer kan sova här.

Gourmetpaket från 1 100 kr per person och natt när ni är tre som delar rum.

Här hittar du våra fullständiga bokningsvillkor.