Cykelpaket – upplev Ystad och Österlen på cykel

Upplev Ystad och Österlen och njut av att susa fram i det vackra landskapet på cykel.

I Backadal Gårds cykelpaket så ingår en cykel (vuxencykel, minst 3 växlar) per person, hjälm, lås och cykelväska. Förutom det, så ingår även två lunchpaket och två fikapaket samt flera utflyktsförslag med rutter. Våra cykelpaket bokas minst tre nätter.

Från Backadal Gård är det 5 km in till Ystad. I Ystad hittar du flera riktigt bra restauranger och cyklar du några hundra meter till, så kommer du till Ystads oändliga strand. Vi tipsar dig gärna om restauranger, gårdsbutiker och utflykter.

Välkommen med din bokning!


Dubbelrum de luxe – Rum 1
Detta dubbelrum är extra rymligt och med en dubbelsäng (180 cm bred). Rummet har många fina originaldetaljer kvar såsom bjälkar och till och med den gamla foderkrubban. I rummet finns också en liten sittgrupp. Detta rum har två fönster som vetter mot innergården.

Cykelpaket från 1 584kr per person och natt när ni är två som delar rum.

Dubbelrum de luxe / familjerum – Rum 2
Detta är det största rummet med en härlig soffgrupp, en dubbelsäng (180 cm bred) och en liten alkov med en våningssäng (80 cm bred). Här finns fyra ordinarie sängplatser. Sittgrupp med soffa och fåtölojer. Max 3 personer i detta rum (vuxna) vid bokning av cykelpaket. Hund/katt är välkommen (bokas som tillval) . Fönstret vetter mot grönskande fält.

Cykelpaket från 1 500kr per person och natt när ni är tre som delar rum.

Dubbelrum – Rum 3 och 4
Dessa dubbelrum är 12-14 kvm med en dubbelsäng (160 cm bred). Fönstren vetter mot innergården.

Cykelpaket från 1 417kr per person och natt när ni är två som delar rum.

Dubbelrum / tillgänglighetsrum – Rum 5
Detta dubbelrum är extra rymligt och har en liten sittgrupp och en dubbelsäng (180 cm bred). Rummet är också tillgänglighetsanpassat i viss mån (kontakta oss för detaljer) och fönstret har utsikt mot grönskande fält. Hund/katt är välkommen (bokas som tillval). Här får extrasäng plats, så tre personer kan sova här.

Cykelpaket från 1 434kr per person och natt när ni är tre som delar rum.

Här hittar du våra fullständiga bokningsvillkor.