Våra rum

Här finns totalt fem dubbelrum och ett fyrbäddsrum. Alla rum har egna, vackert inredda badrum med mosaikgolv, handdukstork och värmegolv. I rumspriset ingår en härlig frukostbuffé med lokala inslag. Hund/katt är välkommen i rum 2 och rum 5 (bokas som tillval).

Kaffe och te finns tillgängligt i den gemensamma matsalen hela dagen utan kostnad. Det finns även tillgång till kylskåp i gemensamt utrymme.

Vi öppnade den 1 juli 2022 och vi är så tacksamma för de fina recensioner vi har fått av våra härliga gäster sommaren 2022.

Välkommen med din bokning!


Dubbelrum de luxe – Rum 1
Detta dubbelrum är extra rymligt och med en dubbelsäng (180 cm bred). Rummet har många fina originaldetaljer kvar såsom bjälkar och till och med den gamla foderkrubban. I rummet finns också en liten sittgrupp. Detta rum har två fönster som vetter mot innergården.

Dubbelrum de luxe / familjerum – Rum 2
Detta är det största rummet med en härlig soffgrupp, en dubbelsäng (180 cm bred) och en liten alkov med en våningssäng (80 cm bred). Här finns fyra ordinarie sängplatser. Bäddsoffan kan bäddas upp för en-två extra sovplatser. Hund/katt är välkommen (bokas som tillval) . Fönstret vetter mot grönskande fält.

Dubbelrum – Rum 3 och 4
Dessa dubbelrum är 12-14 kvm med en dubbelsäng (160 cm bred). Fönstren vetter mot innergården.

Dubbelrum / tillgänglighetsrum – Rum 5
Detta dubbelrum är extra rymligt och har en liten sittgrupp och en dubbelsäng (180 cm bred). Rummet är också tillgänglighetsanpassat i viss mån (kontakta oss för detaljer) och fönstret har utsikt mot grönskande fält. Hund/katt är välkommen (bokas som tillval). Här får extrasäng plats.

Dubbelrum mindre – Rum 6
Detta är ett litet hörnrum med en dubbelsäng (160 cm bred). Fönstren vetter mot väst och nord med utsikt mot böljande, gröna fält.

Här hittar du våra fullständiga bokningsvillkor.