Privat

Du vet väl att du kan hyra hela Backadal Gård för dig och ditt sällskap?

Backadal Gård med sina sex rum och totalt 14 bäddar, är perfekt för semestern med vännerna eller släktträffen. Alla rum har egna badrum med hög standard.

Ni har hela B&B-delen till ert förfogande och vi är flexibla med ett upplägg som passar just er. I matsalen kan vi ordna långfrukost, brunch och här är det också möjligt för er att hänga på kvällen. Kanske inta fördrinken i matsalen eller i trädgården, innan det är dags att ge sig ut på stan.

Äta ute? Vi har koll på restaurangerna inne i Ystad och hjälper er att boka bord på en riktigt bra som passar just era önskemål. Vi ordnar även med transport, så att ni kan njuta av en härlig kväll utan att behöva leta parkering.

Långfrukost eller brunch under kastanjeträdets skugga kanske? Vi ordnar med vällagade måltider, alltid med kärlek och omtanke om både råvaror och smak.

Börja dagen med ett rofyllt meditationspass utomhus? Vi samarbetar med Sofia och Årsjö Byskola. Sofia erbjuder t ex mindfulness, meditation, meditationsvandring, personlig utveckling och återhämtning. Hos oss på Backadal Gård eller i byskolan hos Sofia.

Planerar ni en stor, härlig fest? Den fina, närliggande gården Ludvigsdal erbjuder större lokaler för både fest och bröllop. Ludvigsdal ligger bara några hundra meter från Backadal Gård.

Fråga oss, så berättar vi gärna om de möjligheter som finns. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som passar just dig och ditt sällskap.

Paketexempel:

Dag 1 incheckning kl 15:00, häng på innergården eller i gästbersån, 18:00 fördrink, 19:00 transport in till Ystad (5-10 min) och middag på väl vald restaurang, transport tillbaka och dags för en god natts sömn.

Dag 2 kl 09:00 en vällagad frukostbuffé med nybakat bröd, en promenad i det vackra landskapet och därefter en utflykt till något av Österlens och Ystads många sevärdheter. Tillbaka till Backadal Gård för lite avkoppling i gästbersån. Rogivande meditation på ängen med Sofia från Byskolan. En vällagad middag serveras på Backadal Gård.

Dag 3 kl 09:00 en vällagad, frukostbuffé med nybakat bröd, kanske en löptur i det vackra landskapet, 11:00 utcheckning och välkommen åter!

Välkommen med din förfrågan om du vill boka hela Backadal Gård! Vi öppnar gärna upp för er även om vi har stängt en period för övrigt.