Företag

Du vet väl att du kan hyra hela Backadal Gård för dig och ditt företag?

Backadal Gård med sina sex rum och totalt 14 bäddar, är perfekt för den lilla, privata konferensen eller sammankomsten för ledningsgruppen. Alla rum har egna badrum med hög standard.

Ni har hela B&B-delen till ert förfogande och vi är flexibla med ett upplägg som passar just er. Vi hjälper er gärna med de arrangemang ni önskar.

Äta ute? Vi har koll på restaurangerna inne i Ystad och hjälper er att boka bord på en riktigt bra som passar just era önskemål. Vi ordnar även med transport, så att ni kan njuta av en avslappnad kväll utan att behöva leta parkering.

Frukost eller lunch under kastanjeträdets skugga kanske? Vi ordnar med vällagade måltider, alltid med kärlek och omtanke om både råvaror och smak.

Börja dagen med ett rofyllt meditationspass utomhus? Eller kanske ett energigivande pass som boostar er innan konferenspasset? Vi samarbetar med Sofia och Årsjö Byskola. Sofia erbjuder t ex mindfulness, meditation, teambuilding och återhämtning. Hos oss på Backadal Gård eller i byskolan hos Sofia.

Matsalen på Backadal Gård kan ni använda för möten, grupparbeten eller för olika sociala sammanhang.

Behöver ni större ytor? Den fina, närliggande gården Ludvigsdal erbjuder större lokaler för både konferens och fest. Ludvigsdal ligger bara några hundra meter från Backadal Gård.

Paketexempel:

Dag 1 incheckning kl 15:00, konferenspass 15:00-18:00, 18:00 fördrink, 19:00 transport in till Ystad (5-10 min) och middag på väl vald restaurang, transport tillbaka och dags för en god natts sömn.

Dag 2 kl 08:00 en vällagad frukostbuffé med nybakat bröd, konferenspass 09:00-12:00, 12:00 konferenslunch och promenad i det vackra landskapet, 13:30-16:00 konferenspass, 16:00-17:30 teambuilding-session, 18:00 fördrink, 19:00 transport in till Ystad (5-10 min) och middag på väl vald restaurang, transport tillbaka och dags för en god natts sömn.

Dag 3 kl 08:00 en vällagad frukostbuffé med nybakat bröd, kanske en löptur i det vackra landskapet, 09:30-10:30 meditation och återhämtning, 11:00 utcheckning och välkommen åter!

Välkommen med din förfrågan om du vill boka hela Backadal Gård! Vi öppnar gärna upp för er även om vi har stängt en period för övrigt.