Om oss

Backadal Gård Bed & Breakfast i Öja, Ystad, började som en dröm i det gamla häststallet på gården.

Vi som driver Backadal Gård heter Palle & Anna och vi kommer ursprungligen från Stockholm. Här bor vi med våra två barn, pinschern Zinco och gårdskatten Bonde. En längtan efter att få bygga och driva något eget, i kombination med en längtan efter vackra vidder och en längre sommarsäsong, tog oss till Ystad och Österlen.

Redan på husvisningen, när vi svängde in på gårdsplanen på Backadal Gård, visste vi att det här var rätt och att det var här vi ville bo och skapa. Läget var så rätt och känslan var så rätt.

Då fanns inget B&B, utan här var istället ett gammalt häststall, komplett med boxar och allt. Men vi såg potentialen och så snart vi hade flyttat in, så började vi planera och så småningom bygga på vårt livsprojekt. Här finns idag sex gästrum med egna badrum. Vi fortsätter utveckla Backadal Gård på olika sätt. I den gamla drängkammaren på gården, inreder vi ett mikrobryggeri där vår egen öl Ö-len™ ska experimenteras fram. Vi hoppas att du kommer trivas och njuta lika mycket här som vi gör.

Välkommen!